Naar inhoud
OverOns

HET MeMC-TEAM

 

Het MeMC-team heeft één gemeenschappelijk doel: door kwaliteitsvol onderwijs, innovatief onderzoek en maatschappelijk verantwoord dienstbetoon meebouwen aan een betere wereld. We hebben een passie voor nieuwe duurzame materiaalsystemen en lichtgewicht constructies. MeMc is tof, redelijk eigenzinnig en verwelkomt getalenteerde onderzoekers met een kritische geest en warm hart van overal ter wereld.

Whos

 

Bij MeMC staat 'de mens' centraal, zijn welzijn en succes onze gemeenschappelijke verantwoordelijkheid. Bij onze visie op onderwijs staan onze humanistische waarden voorop, bij het onderzoek zijn internationalisering en netwerking essentiële elementen.

MeMC is een jong dynamisch team van getalenteerde en kritisch denkende onderzoekers die gedreven zijn door de ambitie om kwaliteitsvol onderwijs af te leveren en te excelleren in innovatief onderzoek. Ze worden ondersteund door gepassioneerde administratieve en technische krachten en aangestuurd door 4 voltijdse ZAP-leden. "Hieraan leiding mogen geven is een absoluut voorrecht", Prof. Danny Van Hemelrijck

 

 

wereldheeftjenodig

HET MEMC-LABO

Labo

 

Het labo is van strategisch belang voor de werking van MeMC. Naast de werving van excellente onderzoekers zijn state-of-the-art onderzoeksfaciliteiten van cruciaal belang. Een groot deel van het beschikbaar budget wordt jaarlijks geïnvesteerd in het up-to-date houden van onze infrastructuur en de aanschaf van nieuwe apparatuur. Dit is belangrijk, niet enkel voor het verrichten van grensverleggend onderzoek, maar ook voor de samenwerking met andere kennisinstellingen en het opleiden van de volgende generatie bouwkundig ingenieurs. 

De onderzoeksfaciliteiten en de testapparatuur staan ook ter beschikking van het bedrijfsleven.

 

 

Uitrusting_tekst